Search
Close this search box.

Suomeksi

Behavior Change Science -verkostosta suomeksi

 

BeCS-verkosto koordinoi ja kehittää käyttäytymismuutos- ja interventiotieteen tutkimusta ja tutkimuspohjaista käytäntöä. Kokoamme yhteen käyttäytymisen muutosteorioista ja menetelmistä kiinnostuneita tutkijoita ja ammatinharjoittajia useista monitieteisistä taustoista.


Tietoa BeCSistä

BeCS-verkoston tutkimusryhmien keskeisiä teemoja ovat käyttäytymisen muutoksen digitaaliset teknologiat, motivaatioprosessit, interventioiden kehittäminen ja arviointi sekä käyttäytymismallit suurten kriisien lieventämiseksi. BeCS-verkoston jäsenet tutkivat erilaisia ​​käyttäytymismalleja, mukaan lukien terveyskäyttäytymistä (esim. fyysinen aktiivisuus ja syömiskäyttäytyminen), vuorovaikutuskäyttäytymistä (esim. terveydenhuollon ammattilaisten sitouttamistyylit), mielenterveyttä edistäviä käyttäytymismalleja (esim. mindfulness) ja henkilökohtaista suojautumiskäyttäytymistä (esim. maskin käyttö). Tutkimusta tehdään useissa ympäristöissä, mukaan lukien terveydenhuoltopalvelut, koulut, hallitus ja työpaikat. Lisää tietoa BeCS-verkoston jäsenistä ja tutkimusprojekteista löydät kohdasta Community.Liity mukaan!

Tavoitteenamme on tuoda tutkijat yhteen poliittisten päättäjien ja muiden toimijoiden kanssa hyödyntämään paremmin tehokkaiden interventioiden kehittämisen ja arvioinnin tiedettä, jotta voidaan parhaiten ratkaista käyttäytymisen muutokseen liittyviä haasteita. Pyrimme parantamaan käyttäytymiseen vaikuttamista koskevan tutkimuksen omaksumista ja käyttöä julkisessa päätöksenteossa. Koordinoimme toimintaa, joka yhdistää käyttäytymisen muutoksesta kiinnostuneita akateemisia tutkijoita ja toimijoita. Liity mukaan!